Breaking News
recent

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ PIRELLI»

 

Η εταιρία ελαστικών Pirelli συνδέεται με την Ίντερ για 20 σχεδόν χρόνια, ωστόσο έμοιαζε πιθανό οι δρόμοι τους να χωρίσουν στο τέλος της σεζόν, κάτι που όπως φαίνεται τελικά θα αποφευχθεί.

Ο Έρικ Τοχίρ είναι κοντά στο να κλείσει νέα χορηγία με τη Pirelli,η οποία θα είναι για 3 χρόνια και θα επιφέρει στην Ίντερ συνολικά 30 εκατομμύρια. 

Το τωρινό συμβόλαιο με την εταιρεία λήγει τον Ιούνιο, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να προσελκύσει νέες προσφορές από άλλες εταιρείες.

Ωστόσο ο Τοχίρ φαίνεται να καταλήγει σε μια τριετή ανανέωση με τη Pirelli, που θα αποφέρει στην Ίντερ 10 εκατομμύρια ετησίως, ενώ μέχρι σήμερα έπαιρνε 12 εκατομμύρια ετησίως. Παρ' όλο που τα έσοδα θα μειωθούν, ο πρόεδρος δεν θέλει να πάρει το ρίσκο της επιλογής μιας νέας εταιρείας.

Τον Οκτώβριο η Ίντερ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Etihad Airways η οποία είναι ήδη χορηγός σε αρκετές μεγάλες ομάδες, όπως η Σίτυ.

Αυτή η συμφωνία υποτίθεται πως θα έφαιρνε στην ομάδα 125 εκατομμύρια σε ένα διάστημα 5 ετών, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Θα έφερνε την Ίντερ πρώτη στη σχετική λίστα με τα περισσότερα έσοδα από χορηγούς φανέλας στη Σέριε Α, καθώς η Σασσουόλο αμείβεται με 22 εκατομμύρια τη σεζόν από τη Mapei, ενώ η Γιουβέντους και η Μίλαν κερδίζουν από 17 εκατομμύρια από την Jeep και την Emirates αντίστοιχα.

Stathis

Stathis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.