Breaking News
recent

«ΕΙΔΕ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΑΙ...ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ (vid)»


Είχε να σκοράρει από τον περασμένο Δεκέμβρη. Κατά σύμπτωση, στο ματς κόντρα στην Ουντινέζε. Σήμερα (23/4) λοιπόν, θυμήθηκε τον καλό του εαυτό. Ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβετιτς που σκόραρε δις κι οδήγησε την Ίντερ στη νίκη επί της ομάδας του «Φρίουλι» (3-1) και το -4 από την 3η Ρόμα, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω.

Οι «νερατζούρι» ήθελαν το «τρίποντο» ώστε να απομακρυνθούν από την 5η θέση και τη Φιορεντίνα, κυνηγώντας παράλληλα τη Ρόμα και τις τελευταίες τους ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League. Και με τον Γιόβετιτς να... ξυπνάει από τον λήθαργο, το κατάφεραν!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το συγκεκριμένο ματς θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες για τον εξής λόγο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Serie A, καμία από τις δύο ενδεκάδες δεν είχε βασικό Ιταλό παίκτη! Μάλιστα, έχει υπάρξει ένα μόλις ακόμα παιχνίδι που οι δύο ενδεκάδες είχαν μόνο ξένους, εκείνο ανάμεσα στην Πόρτσμουθ και την Άρσεναλ, το 2009!

Πάμε τώρα στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Η αναμέτρηση άρχισε με... γκολάρα από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Τερό υποδέχθηκε μία εξαιρετική σέντρα και με τρομερό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-0 (9')!

Οι Μιλανέζοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ο Καρνέζης όμως απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κοντογκμπιά από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Ωστόσο, στο 36ο λεπτό ο Ικάρντι έκανε ωραία ενέργεια και «σέρβιρε» στον Γιόβετιτς, ο οποίος από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να φέρει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο γκολ του διεθνούς άσου έπειτα από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν κατά σύμπτωση είχε σκοράρει και πάλι κόντρα στην Ουντινέζε, στη νίκη με σκορ 4-0 στο «Φρίουλι»!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δοκάρι στο 50’ για τους φιλοξενούμενους με τον Τερό ενώ ένα λεπτό μετά, ο Καρνέζης έκανε δύσκολη επέμβαση σε προσπάθεια του Μπρόζοβιτς, κρατώντας το 1-1.

Στο 75ο λεπτό όμως, ο Μπιαμπιανί άφησε την μπάλα στον Γιόβετιτς κι εκείνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του κι ο Έντερ στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 3-1 (90+6').

‘Ετσι, η Ίντερ βρέθηκε στο +5 από τη Φιορεντίνα και το -4 από τη Ρόμα, με τους «βιόλα» να φιλοξενούν τη Γιουβέντους και τους Ρωμαίους να υποδέχονται τη Νάπολι.

Δείτε τα γκολ:

      
Inter Greek Supporters

Inter Greek Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.