Breaking News
recent

«70 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ Η ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΝΤΙ !»


Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» η Νάπολι είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για τον Μάουρο Ικάρντι προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Νάπολι αναζητά διακαώς έναν στράικερ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη γραμμή κρούσης της, με τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «παρτενοπέι».

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», διατίθεται να ξοδέψει περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στο σύλλογο τον 23χρονο Αργεντινό, για τον οποίο έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Άρσεναλ.

Παρόλο που η Ίντερ φαίνεται να θέτει σθεναρή αντίσταση στην πώληση του Ικάρντι, ίσως δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε ένα τόσο «ελκυστικό» ποσό.

Ταυτόχρονα, οι «νερατζούρι» εξετάζουν την περίπτωση του Λορένζο Ινσίνιε που αγωνίζεται στους Ναπολιτάνους, ,με τον Ιταλό διεθνή να φαίνεται δυσαρεστημένος αναφορικά με τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, και έτοιμος να μετακομίσει σε άλλο σύλλογο.

Φυσικά, πάντα στα υπόψιν της ομάδας του Μιλάνου βρίσκεται ο Βραζιλιάνος διεθνής Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Inter Greek Supporters

Inter Greek Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.