Breaking News
recent

«ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ»


Ίντερ και Ρόμα, αμφότερες σε καλό «φεγγάρι», υπόσχονται πλούσιο θέαμα και «μονομαχούν» με έπαθλο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Ίντερ που κέρδισε δύσκολα και με αρκετό άγχος την Μπολόνια με σκορ 0-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Παραμένει στην πρώτη 5άδα της βαθμολογικής κατάταξης, όμως εξακολουθεί να έχει σημαντική απόσταση από την 3η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τη νέα χρονιά. Αντιμετώπισε προβλήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς δεν βρήκε πολλούς ελεύθερους διαδρόμους που θα της επέτρεπαν να δημιουργήσει ρήγματα. Τη λύση στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας την έδωσε ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, με το παρθενικό του γκολ στο 81' χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα μας. Ο κόουτς Πιόλι δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε μονόδρομο τη νίκη στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι με την πολύ ισχυρή Ρόμα, το οποίο έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά. Η Ίντερ πλέον βρίσκεται στην 5η θέση στους 48 βαθμούς, με την νίκη ισοφαρίζει την 4η Αταλάντα που κάνει καταπληκτική χρόνια, και πάει στους 51 βαθμούς και -3 από την 3η Νάπολι η οποία έχει 54 βαθμούς. Η ομάδα μας θα αντιμετώπιση και τις απουσίες της με τον βασικότατο κεντρικό αμυντικό Μιράντα, καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Δεν φτάνει μόνο αυτό γιατί, Μπρόζοβιτς και Μουρίγιο έχουν μικροενοχλήσεις παρόλα αυτά βρίσκονται στην αποστολή και πιθανότατα ένας από τους δύο να ανταγωνιστεί. Τα καλά νέα είναι ότι επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας μας, Μάουρο Ικάρντι, που λείπει εδώ και δύο αγωνιστικές και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 5 θέση των σκόρερς μετρώντας 15 γκολ και 8 ασίστ. Το παιχνίδι μεταδίδεται ζωντανά απο την CosmoteTV 1, στις 21:45.


Όσο για την Ρόμα γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από τη Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς, όμως πήρε την πρόκριση στους "16" του θεσμού του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα επιβλήθηκε της Τορίνο με χαρακτηριστική άνεση στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με το τελικό 4-1 να επιβεβαιώνει απόλυτα την ανωτερότητά της. Εξακολουθεί να παραμένει στο κυνήγι της Γιουβέντους στην κούρσα του τίτλου, όμως η διαφορά δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Η Ρόμα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 56 βαθμούς έχοντας όμως την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Οι «τζιαλορόσι» θέλουν την νίκη στο σημερινό ντέρμπι για να συνεχίζουν να κυνηγάνε την Γιουβέντους. Ωστόσο δεν έχουν αρκετές απουσίες ο μοναδικός που θα λείπει είναι ο Φλορέντσι καθώς υπέστη νέα ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει στο υπόλοιπο της σεζόν. 
Inter Greek Supporters

Inter Greek Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.