Breaking News
recent

«ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ»


Ίντερ - Ρόμα 1-3. Ένα όνειρο που αρχίζει να σβήνει και οι ελπίδες να είναι λίγες για τον στόχο που είχε η ομάδα μας, που δεν είναι άλλος για μια από τις δύο που οδηγούν στο Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με δυνατό τέμπο και είχε ένα περίεργο συμβάν. Στο 6ο λεπτό, ο Ιβάν Πέρισιτς σήκωσε την μπάλα με το πόδι στο κεφάλι του για να την γυρίσει στον Χαντάνοβιτς, επαγγελματίας παίχτης δεν ξέρει ακόμα τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής θεώρησε ότι αυτό συντελεί παράβαση και έδωσε έμμεσο φάουλ και κίτρινη στον Κροάτη, χωρίς ευτυχώς κάποια παραπάνω επόπτωση για την Ίντερ. Στο 8ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή φάση για την Ρόμα, με τον Χαντάνοβιτς να αποσοβεί καλό σουτ του Σαλάχ από την μεγάλη περιοχή. Οι τζιαλορόσι εξαργύρωσαν την υπεροχή τους σε αυτά τα πρώτα λεπτά με ένα γκολ: Στο 12ο λεπτό ο Ναϊνγκολάν έκοψε από τα αριστερά και με ένα εξαιρετικό σουτ με το δεξί, έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Χαντάνοβιτς και έγραψε το 0-1.

Η Ίντερ προσπάθησε να ισοφαρίσει απευθείας, με τον Πέρισιτς, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Μανωλάς με τα πόδια. Και οι δυο ομάδες φαίνονταν διατεθειμένες να επιτεθούν και το γρήγορο γκολ συντέλεσε στην κατακόρυφη άνοδο του ρυθμού του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η Ίντερ έδειχνε ανοργάνωτη στα μετόπισθεν και βιαστική στην επίθεση. Το πρώτο μισάωρο πέρασε και η ομάδα μας δεν μπορούσε να απαντήσει, ενώ η Ρόμα έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, όπως το μακρινό σουτ του Σαλάχ που πέρασε ψηλά άουτ στο 28′. Στο 32′ ο Σέζνι έβαλε με αυτοθυσία το σώμα του μπροστά από τον Ζοάο Μάριο, μετά από κακό γύρισμα με το κεφάλι του Φάζιο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χαντάνοβιτς “έβγαλε” καλοζυγισμένο χαμηλό σουτ του Τζέκο.

Η φάση που, πέρα από το γκολ, σημάδεψε το πρώτο μέρος, ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν η Ίντερ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φάζιο στον Ικάρντι μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε “παίζετε”. Η ομάδα ξύπνησε μόλις στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με τον Μπρόζοβιτς να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο 45′, αλλά το σουτ του από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Σέζνι σε κόρνερ.

Η Ίντερ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας απελπισμένα την ισοφάριση, Ο Σέζνι στο 48′ έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Καντρέβα, μετά από πάσα του Μπρόζοβιτς, ενώ στο 50′ ο Πέρισιτς λίγο έλειψε να σκοράρει αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά το σουτ του εξοστρακίστηκε πάνω στον Πέρες και έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η τύχη όμως ήταν με το μέρος της Ρόμα, καθώς, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ναϊνγκολάν και πάλι, με ακόμη ένα απίστευτο σουτ-βολίδα από τα 25 μέτρα και αφού είχε διανύσει μεγάλη απόσταση αμαρκάριστος, έγραψε το 0-2 στο 56′. Οι άνθρωποι της Ίντερ διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι αυτό το γκολ, καθώς ο Ναϊνγκολάν φάνηκε να έχει κάνει φάουλ στο κλέψιμο της μπάλας, στην αρχή της προσπάθειάς του. Η Ίντερ δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να βάλει το γκολ που θα της επέτρεπε να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά οι ευκαιρίες των Καντρέβα (62′) και Πέρισιτς (64′) δεν ήταν αρκετά καλές ώστε να αποτελέσουν φόβητρο για τους Ρωμαίους.

Στο 72′ ο Κοντογκμπιά έχασε το άχαστο, καθώς μόλις λίγα μέτρα μπροστά από το τέρμα, η μπάλα σκάλωσε κάτω από το πόδι του, αλλά η φάσει δεν τελείωσε εκεί γιατί η μπάλα πήγε στον Έντερ και πάνω στο σουτ δέχεται κλοτσιά από πίσω με τους "διαιτητές" για ακόμη μια φορά να κάνουν τα στραβά μάτια για την ομάδα μας. Στο 81ο λεπτό όμως ήρθε επιτέλους το 1-2 για την Ίντερ, με τον μεγάλο αρχηγό, Μάουρο Ικάρντι, να επιστρέφει στους αγώνες της ομάδας του με γκολ. Κι εκεί που οι Νερατζούρι άρχισαν να ελπίζουν στην ισοφάριση, ο Γκάρι Μεντέλ υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Τζέκο στο 85ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε επιτυχημένα ο Περότι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η Ίντερ πλέον βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς και πλέον χρειάζεται διπλή προσπάθεια για μια θέση που οδηγεί στο Champions League. Όσο για την Ρόμα, είναι η μοναδική ομάδα που ακολουθεί την Γιουβέντους και βρίσκεται -10 από την πρώτη θέση.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόσιο, Μεντέλ, Μουρίγιο, Γκαλιαρντίνι, Κοντογκμπιά, Καντρέβα(75′ Μπαρμπόσα), Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς(55′ Έντερ), Ζοάο Μάριο(80′ Μπανέγα), Ικάρντι.

Ρόμα: Σέζνι, Ρούντιγκερ, Μανωλάς, Φάζιο, Χουάν, Στρότμαν, Ντε Ρόσι(84′ Παρέδες), Μπρούνο Πέρες(89′ Βερμάελεν), Ναϊνγκολάν, Σαλάχ(71′ Περότι), Τζέκο.
Inter Greek Supporters

Inter Greek Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.