Breaking News
recent

«ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ; ΑΝΟΗΣΙΕΣ!»



"Ιατρικές εξετάσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης; Ανοησίες". Αυτή ήταν η απάντηση του Μάουρο Ικάρντι στο ερώτημα των δημοσιογράφων του Gazzetta dello Sport, όπου συνεχίζει: "Έχω επαναλάβει πολλές φορές, δεν είναι η ώρα για τέτοιες συζητήσεις, δεν ξέρω από που βγάζετε αυτά τα νέα. Ήμουν σαφής, είμαι καλά στο Μιλάνο, αγαπώ την πόλη, παίζω, σκοράρω και είμαι ο αρχηγός ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Αυτά είναι πολύ σημαντικά για μένα. Για τον mercato σκέφτονται άλλοι, εγώ σκέφτομαι μόνο το γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα. Η Wanda μιλάει συχνά με την ομάδα."

Συζητείται για μια ανανέωση με υψηλή ρήτρα επειδή τώρα είναι πολύ χαμηλή. Θα θέλατε να μείνετε στο Μιλάνο;


"Την ρήτρα την θέτει η Ίντερ, δεν ξέρω αν είναι χαμηλή ή υψηλή. Ο στόχος μου είναι σαφής, επαναλαμβάνω: θέλω να κερδίσω με αυτή την ομάδα. Ενώ στο μέλλον, όταν έρθει η στιγμή για κάποια προσφορά ή κάτι άλλο, θα μιλήσουμε με την Ίντερ".


Κανένας τίτλος όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα η Ίντερ στο μυαλό σας, από πού προέρχεται αυτή η αγάπη γι'αυτή τη ομάδα;

"Η ευθύνη είναι του Αντριάνο και του Μάρτινς. Από μικρός έπαιρνα την Ίντερ στο playstation: ο Αντριάνο ήταν ένα τέρας ενώ ο Μάρτινς πολύ γρήγορος. Αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί Αργεντινοί έχουν παίξει και έχουν γράψει ιστορία με αυτόν τον σύλλογο. Δεν γεννήθηκα οπαδός της Ίντερ, αλλά αγαπάω αυτά τα χρώματα. Μια μέρα κάποιοι φίλοι της οικογένειάς μου πήγαν για διακοπές στο Μιλάνο και πήραν δύο καπέλα ένα ήταν της Ίντερ και ένα της Μίλαν, όταν μου πρόσφεραν ένα από αυτά, δεν το σκέφτηκα τόσο πολύ αλλά αμέσως επέλεξα την Ίντερ. Από εκείνη τη στιγμή ήμουν οπαδός της Ίντερ. Ήταν μια μεγάλη συγκίνηση, όταν ο Μοράτι με ήθελε στην Ίντερ".

Γυρίζουμε στο παρόν: τι έχει αλλάξει από πέρυσι;

"Το περιβάλλον της ομάδας έχει αλλάξει σε κάθε πήχη. Ένας μεγάλος σεβασμός στον Σπαλέτι και για την σχέση του με τους τεχνικούς διευθυντές. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που στο μεταδίδει αμέσως. Μας βοήθησε πολύ στα αποδυτήρια, αλλά και στο μυαλό για την ψυχολογία μας".

Τι σημαίνει το Γιουβέντους - Ίντερ;

"Πρέπει να δείξουμε συνέχεια ότι είμαστε παρόντες. Δεν είμαστε περαστικοί, πρέπει να ζήσουμε αυτήν τη νύχτα. Γνωρίζουμε την αξία αυτής της πρόκλησης και θα μπούμε με τόλμη χωρίς να ξεχάσουμε τον στόχο μας".

Πέρυσι το Γιουβε-Ίντερ είχε ένα πολύ νευρικό φινάλε: Κόκκινη ο Πέρισιτς, αποβλήθηκες γιατί κλώτσησες την μπάλα κοντά στον Ριτσόλι. Τι κλίμα θα δούμε αύριο στο Τορίνο; 

"Πφφ, αν συμβεί αυτό που συνέβη πέρυσι, ο Μίστερ θα μας κόψει το κεφαλή. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για έναν τέτοιο αγώνα". 

Οι μεγάλοι του πρωταθλήματος; 

"Οι νέοι αυτής της χρόνιας είμαστε εμείς, γιατί είμαστε στην πρώτη θέση. Η Γιουβε, η Νάπολι και η Ρόμα βρίσκονται στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα η Γιουβε έχει κερδίσει πολλά αυτά τα χρόνια και έχει κάτι παραπάνω. Χτίζουμε καλά αυτή την ομάδα, κερδίζουμε και έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε είμαστε στο σωστό δρόμο".

Inter Greek Supporters

Inter Greek Supporters

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.